Η Γενική Διαχειριστική Η Γενική Διαχειριστική με έδρα την οδό Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ 5 στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον Καθαρισμό Κτιρίων στους Αγ. Θεοδώρους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και την τακτική συντήρηση καθαρισμού εβδομαδιαίας – δεκαπενθήμερης ή μηνιαίας, αναλόγως με τις ανάγκες σας.
Στην διάθεσή μας με μόνιμα συνεργεία καθαρισμού, τα οποία ελέγχονται για την δουλειά τους από το γραφείο αλλά και από την κατάσταση που αναρτείται στην πολυκατοικία για την λεπτομερή ενημέρωση των συνιδιοκτητών, διασφαλίζοντας για κάθε χώρο τη φροντίδα, τη φρεσκάδα και την υγιεινή που της αξίζει.
Για τις εργασίες καθαριότητας, η Γενική Διαχειριστική χρησιμοποιεί τα αποτελεσματικότερα οικολογικά υλικά καθαρισμού προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε χώρου ξεχωριστά.

‍• ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ:
Το συνεργείο καθαρισμού έχει την απαιτούμενη δέσμευση του γραφείου μας, για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όλο το φάσμα των εργασιών.
Εκδίδονται όλα τα νόμιμα παραστατικά και είσαστε ασφαλείς μέσα στα πλαίσια του νόμου όσον αφορά τα φορολογικά θέματα αλλά και τα ασφαλιστικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *