ΗΚαθαρισμός Ακινήτων Κόρινθος

Γενική Διαχειριστική αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον Καθαρισμό Ακινήτων-Μονοκατοικίες στην Κόρινθο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και την τακτική συντήρηση καθαρισμού εβδομαδιαία – δεκαπενθήμερη ή μηνιαία αναλόγως με τις ανάγκες σας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια οργανωμένη και ελεγχόμενη εργασία καθαρισμού που το συνεργείο να παραδίδει την κατοικία σας, που μπορεί να έμεινε για καιρό κλειστή ή να κατοικείται και να μην προλαβαίνετε να την καθαρίσετε, έτοιμη να την απολαύσετε.Παράλληλα υπάρχει επόπτης εργασίας ο οποίος καταγράφει & επιβλέπει το προσωπικό καθώς και τις εργασίες.
Φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, γι αυτό απαιτούνται εξειδικευμένα άτομα χρησιμοποιώντας τα αποτελεσματικότερα οικολογικά υλικά καθαρισμού.

‍• ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ:
Το συνεργείο καθαρισμού έχει την απαιτούμενη δέσμευση του γραφείου μας, για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όλο το φάσμα των εργασιών.
Εκδίδονται όλα τα νόμιμα παραστατικά και είσαστε ασφαλείς μέσα στα πλαίσια του νόμου όσον αφορά τα φορολογικά θέματα αλλά και τα ασφαλιστικά.
Προσαρμόζουμε το ωράριο των υπηρεσιών μας, στις δικές σας ανάγκες διευκολύνοντας έτσι τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *