Αναλαμβάνοντας την διαχείριση της πολυκατοικίας σας, επωμιζόμαστε ολοκληρωτικά όλα τα χρέη του διαχειριστή. Απο την έκδοση των κοινοχρήστων, την είσπραξη τους, την πληρωμή των λογαριασμών και των συνεργείων που εξυπηρετούν την πολυκατοικία σας, τυχόν μικροεπισκευές, την διεκδίκηση των οφειλουμένων κοινοχρήστων, την εκπροσώπηση της συνιδιοκτησίας σας σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με τον μήνα, και προς οφελός σας δεν υπογράφετε καμία σύμβαση χρόνου. Η διαχείριση του κτιρίου σας μπορεί πολύ εύκολα να ξαναπεράσει στα χέρια σας.

Πολιτική μας αποτελεί να μήν αλλάζουμε κανένα απο τα υφιστάμενα συνεργεία που σας εξυπηρετούν, παρα μόνο αν είστε δυσαρεστημένοι απο τις υπηρεσίες τους. Τίποτα δεν σας δεσμεύει και δεν σας υποχρεώνει να εξυπηρετήστε απο δικά μας συνεργεία. Μπορείτε κάλλιστα να εξυπηρετήστε απο τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς σας που ενδεχομένως προτιμάτε και εμπιστεύεστε, αποχετευτικό, συνεργείο καθαρισμού, προμηθευτή πετρελαίου κλπ.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε προς το συμφέρον σας και μόνο, εφόσον μας ζητηθεί, είναι να δίνουμε προσφορές για το εκάστοτε μικρό ή μεγάλο έργο, κίνηση που τις περισσότερες φορές δημιουργεί ανταγωνισμό, με τις τιμές να χαμηλώνουν προς όφελός σας.

Χάρη στον επαναστατικό τρόπο λειτουργίας του τμήματος διαχείρισης μας, όλη η εικόνα του ταμείου της πολυκατοικίας σας είναι μόλις ένα τηλέφωνο μακριά. Ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα πόσα είναι τα μετρητά του ταμείου σας την συγκεκριμένη στιγμή, τι οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν, ποιό το αποθεματικό σας. Ο ισολογισμός του ταμείου της πολυκατοικίας σας μπορεί να βρίσκεται στα χέρια σας αυθημερόν εαν τον επιθυμείτε και γραπτώς. Γενικότερα η οικονομική διαφάνεια είναι η βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκε το τμήμα της διαχείρισης πολυκατοικιών, για αυτό και το πελατολόγιο μας διαρκώς αυξάνεται, με όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.


Διαχείριση Ακινήτων – Πολυκατοικιών

Λουτράκι
Κόρινθος
Αγ. Θεόδωροι

Διαχείριση Ακινήτου – Μονοκατοικίας

Λουτράκι
Κόρινθος
Αγ. Θεόδωροι


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *