Η Γενική Διαχειριστική αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον Γενικό Καθαρισμό στους Αγ. Θεοδώρους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που αφορούν Ακίνητα, Πολυκατοικίες, Επαγγελματικές στέγες όπως Γραφεία-Κτίρια καθώς και την τακτική συντήρηση καθαρισμού εβδομαδιαία – δεκαπενθήμερη ή μηνιαία αναλόγως με τις ανάγκες σας.
Ο τεχνικός ασφαλείας (επόπτης) της επιχείρησής μας επισκέπτεται το χώρο σας δίχως καμία οικονομική δέσμευση για να διαπιστώσει και να αξιολογήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες & απαιτήσεις σας, διασφαλίζοντας έτσι τη καλύτερη προσφορά απο άποψη κόστους για εσάς.
Στην διάθεσή μας μόνιμα συνεργεία καθαρισμού με γνώμονα την ασφάλεια υγιεινής, το σεβασμό στο χώρο σας και στα άτομα που ζούνε και εργάζονται σε αυτόν, εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικό καθαρισμό προσφέροντας για κάθε χώρο τη φροντίδα και τη φρεσκάδα που της αξίζει. Εσείς απαλλάσσεστε άμεσα από το άγχος της καθαριότητας και της απολύμανσης.
Για τις εργασίες καθαριότητας, η Γενική Διαχειριστική χρησιμοποιεί τα αποτελεσματικότερα οικολογικά υλικά καθαρισμού προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε χώρου ξεχωριστά.

‍• ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ:
Το συνεργείο καθαρισμού έχει την απαιτούμενη δέσμευση του γραφείου μας, για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε όλο το φάσμα των εργασιών.
Εκδίδονται όλα τα νόμιμα παραστατικά και είσαστε ασφαλείς μέσα στα πλαίσια του νόμου όσον αφορά τα φορολογικά θέματα αλλά και τα ασφαλιστικά.
Προσαρμόζουμε το ωράριο των υπηρεσιών μας, στις δικές σας ανάγκες διευκολύνοντας έτσι τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *