Η Γενική Διαχειριστική με έδρα το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ασχολείται με την διαμόρφωση και την συντήρηση εξωτερικών χώρων κάθε είδους και μεγέθους (κήπος-βεράντα-ταράτσα-ακάλυπτος). Με την πείρα μας αλλά και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τον κήπο των ονείρων σας και δραστηριοποιούμαστε σε περιοχές Λουτράκι – Κόρινθος – Αγ.Θεόδωροι.

Οι Υπηρεσίες μας είναι οι εξής :

  • Μελέτη & Σχεδίαση κήπων
  • Κατασκευή κήπων
  • Χλοοτάπητας
  • Αυτόματο πότισμα
  • Συντήρηση κήπου
syntirisi_kipon_02

Όλες οι μελέτες και εργασίες γίνονται με την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστήμονα γεωπόνου.

Η Περιποίηση Χλοοτάπητα-Γρασίδι περιλαμβάνει:
Κούρεμα, Λίπανση, Αφαίρεση διάφορων υπολειμμάτων, Πότισμα.
Η Ενασχόληση Δέντρων & Θάμνων, Φυτών περιλαμβάνει:
Κλάδεμα,Σκάλισμα, Σχεδίαση φυτών, Χρήση οικολογικών φυτοφαρμάκων αν κριθεί αναγκαίο, Δημιουργία αυλακώσεων, Λίπανση, Πότισμα
Το Αυτόματο πότισμα περιλαμβάνει:
Το σωστό προγραμματισμό του αρδευτικού σας συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες του κήπου αλλά και την εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευές & τεχνικές ρυθμίσεις.

Συλλέγοντας στοιχεία όπως καταμέτρηση του χώρου τ.μ , του νερού παροχής, εδαφικές λεπτομέρειες, κλιματολογικές συνθήκες περιοχής και φυσικά την άποψη του ιδιοκτήτη, σας παραδίδουμε σε πρώτη φάση μια τρισδιάστατη μορφή του προβλεπόμενου σχεδιασμού του κήπου σας, η οποία θα αποτελέσει την ιδανικότερη λύση στον χώρο σας. Το πλεονέκτημα σε όλο αυτό, είναι μπορεί να έχετε πολλά και διαφορετικά σχέδια για τον μελλοντικό σας κήπο.

Η δημιουργία και η εξέλιξη-συντήρηση στηρίζεται στην επιστήμη και στην τεχνική του κηπουρού που με την καλαίσθητη συντήρηση κήπου δημιουργεί θαύματα.